Contact


[contact-form-7 id=”137″ title=”Contact form 1″]

2 thoughts on “Contact”

 1. Va salut, am descoperit si lecturat cu placere colectia Dvs. de articole legate de istorie. Pot spune ca cele legate de perioada comunista (din care am prins doar 6 ani) si cele legate de casa regala, m-au fascinat. Va felicit !
  Apreciez foarte mult initiativa Dvs. si simt nevoia sa contribui si eu cu ceva la ea. Din nefericire insa, nu sunt istoric ci IT-st. Observ ca folositi o tema “stock” wordpress (2014), iar aceasta platforma (eg, wordpress) se intapla sa fie specialitatea mea. V-as propune o restilizare (pro-bono) a informatiei prezente pe pagina dvs. pentru a usura un pic prezentarea informatiei catre public. Ca si portofoliu, va atasez linkurile cu cateva din proiectele aflate in desfasurare, elaborate de mine internship.gov.ro ; posturi.gov.ro/ ; invest.gov.ro/new/ ; gov.ro etc…
  Ce am eu de castigat… imi diversific putin aria de proiecte si portofoliul.
  Daca sunteti interesat, astept un email.

  Cu drag, Victor

 2. Bun găsit, apreciat grup redacțional. Mă numesc Florin Vasiliu, sunt realizator de emisiuni la Radio România Cultural.

  Vă adresez invitația de a participa, vineri, 13 februarie, în intervalul 11:30-12:00, la o emisiune pentru care sunt responsabil – Cultura.NET. Un dialog despre istorie-pe-scurt.

  Găsiți emisiunea/ numele meu în programul RRC online la http://radioromaniacultural.ro/grilas/program/2015-02-13/5/true. Emisiunile din această serie, de care m-am ocupat, începând cu data de 31 octombrie sunt arhivate la http://radioromaniacultural.ro/culturanet_cu_florin_vasiliu-125 – unde găsiți și o scurtă descriere a formatului radiofonic ales.

  RRC difuzează în fiecare vineri, între orele 11:30-12:00 emisiunea în direct „Cultura.NET”. Unul dintre obiective este prezentarea unui website interesant dpdv cultural. Site-ul dumneavoastră este ilustrativ, de aceea vă propun această semnalare către publicul nostru.
  Câteva aspecte suplimentare sau clarificări pot fi discutate prin telefon.

  Sper să găsiți interesantă și acceptabilă această propunere, aștept să vină răspunsul dumneavoastră cât de repede și vă doresc succes.

  Trimiterea prin câmpul dedicat comunicărilor nepublicate nu funcționează.

  Florin Vasiliu

  SRR-RRC

Leave a Reply